lördag 25 september 2010

Idyllen i Rörum

Man kan inte låta bli. Att ständigt återkomma till familjen Mandelmann för att få en liten del av deras lantliga idyll.

Idag var det skördefest och vi frossade i tomater, basilika, vattenkrasse, hasselnötter, mandelpotatis och färskostar. Lät oss väl smaka av hembakat bröd och äppelkaka i kaféet, stampade takten till Gustav Mandelmanns fiolspelande, klappade linderödsgrisarna bakom öronen och njöt i fulla drag.

Och varje gång blir jag lika sugen på att flytta till landet och odla mitt eget. Visst är det konstigt?

8 kommentarer:

Scilla sa...

åh vad härligt!!!! Har inte ångrat ensekund att vi flyttade ut på landet. (Fast Mandelman är ju verkligen "hard core-lantis!:)) Hade också velat vara där....

Trevlig kväll!

Anonym sa...

Åh härliga bilder! Ja, visst vill man dit igen! jag hade planerat in ett besök där i år, men det blev inte så... Nästa hoppas jag!
Nanna

Lotta sa...

Sååå mysigt!! Har bara varit hos Mandelmanns en gång men det var en härlig upplevelse. Skulle gärna velat vara där idag.
Kram

IreneL sa...

Åhhh vad härligt det verkar!
Ha en fin dag! / Irene

Sophia Callmer sa...

Ja det är himla fint hos Mandelmanns! Var där i fredags och fyndade bilen full hos Anders med Ensamma trädets plantskola. Vi bor nog inte så långt i från varandra?
ha en fin söndag!

Mimi sa...

Låter härligt! /Mimi

Grobar-Karina sa...

Kände inte igen den röda stolen, eller människorna från vårt besök...så kom jag på att läsa också. Så du har varit där en gång till efteråt. Lyllos!

Ni såg ut att ha fint väder också. Mmmmm.

Randiga Tråden sa...

Så vackra bilder.