söndag 9 maj 2010

Atmosfär på köpet




























































Man kan gå där i timmar. Insupa atmosfären, klappa blommorna och dregla över alla växter som skulle fullända livet. Åtminstone trädgården. Om du inte varit på Löddeköpinge plantskola förut, gör snarast ett besök. Du kommer garanterat hem med något som gör dig gladare. Och framförallt blir du proppfull med inspiration. Det är något man aldrig kan få för mycket av.

6 kommentarer:

Tankar från Trädgårdsmästarn; Hillevi sa...

Nu var det två år sedan jag var där, och dina bilder ger mig stooor lust att "svänga förbi" (ja, det får snarare bli att planera in "ordänklikt"...:-) Jag anar hur de byggt upp väggen gjord av slanorna.... ger mig många nya ide´er!

Ha en fin vecka!

Spirande grönt - sa...

Ser verkligen vackert ut! Ska läggas på minnet till nästa gång man kommer till Skåne. Tack för tipset!

Ha en fin vecka

Rebecca

AnnCharlotte sa...

Har aldrig varit där faktiskt...

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Wow, förstår att du blir inspirerad där. Man blir så glad när man kommer plantskolor där miljön också är fin.

Där har jag aldrig varit, men jag bor ju inte 'nästgårds' direkt så det är väl kanske inte så konstigt. Men man vet aldrig om jag har vägarna förbi i sommar....

Ha' det bra!
/Charlotte

Fundera grönt sa...

Åkte igenom där idag men det regnade så gräsligt just då att vi inte orkade leta rätt på plantskolan. Men nästa gång... den verkar onekligen spännande!
Nanna

Annica Vi tre & trädgård sa...

Håller med till fullo! Brukar "ge mig själv" en dag i denna insprerande miljö, när energin behöver fyllas på! Funkar alltid!

En ny fin dag i sikte kan jag nu skönja genom fönstret
//Annica